Elinstallation Örebro

Elinstallation Orebro

Elinstallation Örebro: anlita ett säkert elföretag

Säkra elinstallationer i Örebro med omnejd, det är det vi kan och det är det vi erbjuder dig. Ring oss så bokar vi in dig på en tid som passar dig och dina planer. Vi kommer oftast inom en vecka om det är det du vill. Småfix i hemmet, renoveringar eller nybyggnation spelar ingen roll – våra elektriker har alla behörigheter för elinstallationer i Örebro. Slå oss en signal om du vill ha upp en lampa på altanen, fixa till din elcentral eller sätta upp din nya laddbox till elbilen så löser vi det du vill ha hjälp med.

Med oss är du trygg - alltid auktoriserade elinstallationer

Vi erbjuder alltid lyhörd och personlig service för alla som sätter kvalitet och tillgänglighet högt, och det med auktoriserad och behörig personal som kan lösa alla typer av elinstallationer i Örebro. Det tycker vi att du har du rätt till som kund!

Med oss får du:

  • Elektriker snabbt på plats: Vår eljour är på plats inom en timme från det att du ringer in ett akut elfel.
  • Bokade tider redan samma vecka: Elinstallationer i Örebro löser vi så snabbt det är möjligt, på tider som passar dig.
  • Inga fler farliga DIY: Det är livsfarligt att chansa med el! Våra elektriker ger dig säkra elinstallationer i Örebro.

När du får en offert av oss är det just det priset som gäller, inga överraskningar när fakturan kommer! Vi löser även rotavdrag för de jobb som kvalificerar sig och du som kund kan alltid känna dig helt säker med oss. Elinstallationer i Örebro ska inte vara krångligt, ring oss så löser vi dina behov.

Kontakta oss - vi svarar 24/7

Boka elinstallation

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40

Vi svarar dygnet runt!

Nu hittar ni våra elektriker i nästan hela Sverige!

Vi har sedan en tid tillbaka börjat att erbjuda våra tjänster i Uppsala. Så har du behov av behöriga elektriker i Uppsala, tveka inte att kontakta oss.